Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Opis patcha 5.5

Mileno

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co prawda nieoficjalny, ale już niejednokrotnie się tutaj takie tematy pojawiały, więc sam też postanowiłem spróbować. ;)

Tl:DR: W tym patchu główną atrakcją będzie Bard, spora ilość postaci ulegnie zmianom, pojawią się dwa nowe skiny, Kassadin otrzyma VFX, a kilka innych postaci nowe tekstury. Pojawią się dwa nowe przedmioty, klasyczny ward otrzyma nową animacje, ekran wygranej i przegranej również. Zmianom ulegną campy w jungli (zmiany w cyferkach).

Nie wiadomo co ze zmianami u Kassadina, czy ten jego ult będzie taki jak teraz, czy pojawi się jeszcze jedna aktualizacja PBE i w niej zostanie to zmienione.

PL: http://polscygracze.pl/opis-zmian-patch-5-5-patch-notes/

EN: http://www.newsoflegends.com/index.php/pbe-round-up-patch-5-4-35082/

Opublikowano

Bardzo fajny patch. W końcu odświeżają Janne, Tarica i tego brzydkiego WW. Lekki buff Sony, raczej nie odczuwalny. Ładne iconki, jedynie skin do Akali mi się podoba. 

Ogólnie 7/10 Rito :P

Opublikowano

Zmiany na plus, szczególnie u Lissandry i Tristany.

Opublikowano

Te 2 nowe skiny + VU Kassadina oceniam na 10/10. ;)
Nowe ekrany wygranej/przegranej też niczego sobie. ;)

736181470940422997756.png

Pomocnik
Opublikowano

Napisałem o tym artykuł do redakcji, ale przez przypadek zamknąłem przeglądarkę i wszystko poszło w ... . Ale co do patcha to spoko updaty wizualne i nowe skiny :)

Opublikowano

Zostawcie Lissandrę! :angry:

Narazie ten nerf nie zaboli strasznie ale znając Rito nie poprzestaną do momentu, w którym Lissandra będzie tak samo grywalna jak Kassadin...

PS

49% Win Ratio Lissandry, serio Ona potrzebuje nerfa! Jest taka OP!

y6eft.gif

Opublikowano

Skin do Akali dość przyjemy, ale wygląda ciut podobnie do Nidalee. Czekam na Barda, #instabuy! Skin do niego jest okropny według mnie!

Opublikowano

Zmiany na +, choc lissandrze przydalby sie wiekszy nerf a nie 20 czy tam 30 dmg na ostatnim poziomie, juz nie liczac przelicznika...

Opublikowano

Heh rito nadal nie ruszył kalisty?! Dmg większy niż smite ale co tam.

Ty tak na serio? To Cassio z jednego E ma 900dmg;p

Opublikowano

czytałem o jungli i camp raptorów ?? to są wraithy? bo jeśli to wraithy to bardzo dobrze że zmniejszone dmg :)

874831456689708709857.jpeg

Tyle Wygrać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...